בלוג האוכל המומלץ michi

כנפי עוף אפויות ברוטב אסייתי

4-5 סועדים

כנפי עוף שחומות בתיבול אסייתי

עוד רעיון מושלם לארוחה סופר מהיר!!
כנפי עוף ברוטב סטיקי אסייתי.
ארוחה הכי קלה שיש.
5 דקות ערבוב והשאר פשוט קורה בתנור.
ארוחת קיץ מופלאה למשפחה שמגישים עם אורז לבן.
הטעמים העזים האסייתים יחד עם המתיקות הם מתכון להצלחה בטוחה.
כנפי עוף ברוטב אסייתי

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור לחום גבוה (220 מעלות).  מערבבים את מרכיבים הרוטב יחד בקערה בינונית. מסדרים את השוקיים בתוך תבנית גדולה. שופכים מעל את הרוטב .
  2. אופים כ 25 דקות או עד שמתחיל להזהיב הופכים את הכנפיים וממשיכים לאפות עוד 20  -25 דקות או עד שמזהיב לגמרי. מומלץ לבדוק את התנור כל כמה דקות, הכנפיים משחירות במהירות ולא נרצה שישרפו.
  3. מגישים חם .
כנפי עוף ברוטב אסייתי

המרכיבים

  • 1 ק"ג כנפי עוף
  • 1/2 כוס סויה
  • 1/3 כוס דבש או סילאן
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי קלוף ומגורר דק
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית מיץ לימון או חומץ אורז אסייתי
  • 1 כפית קארי ירוק (אם רוצים ולמי שרוצה חריף)
  • להגשה: סויה ובצל ירוק חתוך דק
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד