בלוג האוכל המומלץ michi

כדורי שוקולד לחופש הגדול

30-35 יחידות

כדורי שוקולד צבעוניים

מתכון של הבת שלי נטע.
רגע קטן של אושר בחופש!!
עוד מהימים שעבדתי שעות מחוץ לבית. היא פיתחה לבד את במתכון נהגה להכין לכולם קינוח ממש בכמה דקות.
באמת שזה הכי קל בעולם.
לגלגול תמיד צירפה את האחיות של לעזרה.
הציפוי פשוט מכל הטוב שנותר בבית והכי חשוב צבעוני.
אין צורך בתנור ולכן זו פעילות מושלמת לכל הגילאים.
פעמים רבות כשחזרתי בלילה מאירועים והקינוח הזה מחכה לי במקרר, אושר, שמחה וגאווה היו ממלאים את ליבי.
הכי כיף לאכול ממעשי ידי ילדיך!!
כדורי שוקולד צבעוניים

אופן ההכנה

1. במעבד מזון קוצצים את הביסקוויטים בפולסים עד שנוצרים פרורים גס (לא טחון מידי) אפשר גם לחתוך עם סכין או בשקית סגורה מעט לפורר עם פטיש שניצלים.
2. בקערה בינונית מערבבים בעזרת כף גדולה את כל החומרים לכדורי השוקולד עד שנוצרת בלילה אחידה יציבה. יוצרים מהבלילה כדורים קטנים בקוטר 2 ס"מ. מעבירים למקרר לצינון של 1/2 שעה מינימום.
3. לציפוי: מעברים את הציפוי או הציפוי לקערות קטנות ומגלגלים בתוכם את הכדורים. .

טיפ ממיכל:

למי שאין ממרח שוקולד או שוקולד בבית. פשוט להוסיף עוד כף שוקולית ושתי כפות חלב.

כדורי שוקולד צבעוניים

המרכיבים

• 250 גר' פרורי ביסקוויטים (1 שרוול פתי בר) – כל ביסקוויט או וופל שנותר בבית/ אפשר גם פרורי עוגה בחושה
• 1/2 כוס חלב (אם יוצא יבש מידי מוסיפים עוד 2-3 כפות)
• 70 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
• 50 גר' ממרח שוקולד מהסוג שאוהבים (כ 3 כפות גדושות) או 50 גרם שוקולד חלב מומס במיקרו גל בפולסים של חצי דקה (עד שהגושים נעלמים בערבוב)
• 3 כפות שוקולית
• לציפוי: סה"כ 100 גרם (1 כוס) קוקוס טחון ואו סוכריות צבעוניות ואו פרורי אוראו קצוצים דק

צילום: נטע אלחלל
סטיילינג: נטע אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד