טירמיסו מהיר
לאינגליש קייק באורך כ 30 ס"מ (ורוחב כ 10 ס"מ) או תבנית מלבנית שאוהבים
1
טירמיסו מושלם
טירמיסו קליל בתבנית.
קינוח מושלם באפס מאמץ!!
גבינת מרסקפונה, שמנת להקצפה, פודינג וניל, אבקת סוכר, בשקוטי, אספרסו וקקאו.
הקינוח האיטלקי הכי מפורסם שיש ובצדק הוא אחד הטעימים.
קינוח שמילולית באיטלקית הוא קינוח ש"מרים" לגבהים אחרים (בטעמו הנהדר).
שילוב של קציפת מרסקפונה עם בשקוטי טבולים בקפה חזק ומעל לקינוח שכבבה של קקאו משובח ומריר.
כמה דקות והוא גם שלכם.
קינוח מושלם באפס מאמץ!!
גבינת מרסקפונה, שמנת להקצפה, פודינג וניל, אבקת סוכר, בשקוטי, אספרסו וקקאו.
הקינוח האיטלקי הכי מפורסם שיש ובצדק הוא אחד הטעימים.
קינוח שמילולית באיטלקית הוא קינוח ש"מרים" לגבהים אחרים (בטעמו הנהדר).
שילוב של קציפת מרסקפונה עם בשקוטי טבולים בקפה חזק ומעל לקינוח שכבבה של קקאו משובח ומריר.
כמה דקות והוא גם שלכם.
אופן ההכנה
בקערת מיקסר מקציפים גבינת מרסקפונה עם אבקת סוכר כחצי דקה או עד שהגבינה מרככת במהירות גבוה. מוסיפים שמנת להקצפה ואינסטנט וניל ומקציפים יחד כשתי דקות או עד שהמוס מתייצב.
- טובלים היטב את הבשקוטים בקפה משני הצדדים ומניחים בבסיס התבנית. מניחים בצפיפות כך שיכסו לגמרי את הבסיס. יוצקים מעל חצי ממוס הגבינה. טובלים שוב בשקוטים בקפה ומניחים מעל למוס בצפיפות. יוצקים מעל את המוס שנותר ומישרים את פני העוגה. מפזרים מעל אבקת קקאו בצפיפות ומגישים.
- לסרטון הדרכה קצר.
טיפ ממיכל:
• לאוהבי קפה מומלץ לטבול היטב את העוגיות ולהיזהר שלא יותר מידי אחרת הם יתפוררו.
• אני אוהבת לאכול את הטירמיסו אחרי כמה שעות ואפילו לילה במקרר. הקינוח משתבח אחרי חצי יום.
• לאוהבי יותר קרם (כמוני) אפשר להשתמש ב 1/2 1 חבילות שמנת להקצפה ועוד כף של אינסטנט וניל.
צילום: אוריאל שועי
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל