בלוג האוכל המומלץ michi

טבעות תפוחים מטוגנות בדבש

ל 15-18 יחידות

תפוחים בטמפורה מוגשים עם דבש

מנה נהדרת למי שממש לא יספיק להכין עוגות מסובכות כקינוח בחג!!
קינוח פרווה מושלם שמסמל את החג.
בגרמנית ובתרגום חופשי קוראים למנה תפוחים בפיג'מה.
מנה נפלאה שעובדת מצוין עם תפוחים וממש פשוטה להכנה.
בקיצור טמפורה קינמון מושלמת עם התפוחים שמתרככים בטיגון.
פשוט להגיש עם אבקת סוכר ודבש.
טבעות תפוחים מטוגנות ודבש

אופן ההכנה

1. מחממים שמן בסיר בינוני (חום גבוה של כ 180 מעלות). מוציאים את ליבת התפוחים וחותכים לרוחב טבעות בעובי 1/2 ס"מ. בקערה בינונית מערבבים קמח, ביצה ונוזל מוסיפים סוכר, אבקת אפייה וקינמון. מערבבים עד שהבלילה אחידה.
2. טובלים את טבעות התפוחים בבלילה ומטגנים כשתי דקות מכל צד עד שמזהיב. מוציאים לנייר סופג. מגישים עם אבקת סוכר ודבש.

המרכיבים

• 4 תפוחים קלופים מהסוג שאוהבים
• 1 כוס קמח (140 גרם)
• 1 ביצה
• 240 מ"ל חלב שקדים/חלב סויה/מים (1 כוס)
• 1/2 כפית קינמון
• 1/2 כפית אבקת אפייה
• 1 כף סוכר
• 1 ליטר שמן קנולה לטיגון
• 2 כפות אבקת סוכר
• 1/2 כוס דבש

צילום: נטע אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד