בלוג האוכל המומלץ michi

טארט מלבי קוקוס

לתבנית פאי בקוטר 24

מלבי בטארט

מלבי בטארט – פשוט וקל להכנה.
לא רק לאוהבי מלבי.
הקוקוס שתמיד מגיע מלמעלה כאן מרכיב את התחתית.
הצבע הוורוד הוא סירופ מלבי בצבע וורוד.

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור לחום נמוך (140מעלות).משמנים את בסיס התבנית. בקערה קטנה מערבבים בעזרת מזלג פירורי קוקוס, סירופ מלבי, סוכר וחלבון עד שהקוקוס הופך לח, ורוד בהיר ודביק מעט. מעבירים את תערובת הקוקוס לתבנית ובעזרת כפית מהדקים באופן שווה לבסיס ולדפנות. אופים 20 דקות או עד שמזהיב ומוציאים. מצננים בטמפרטורת החדר.
2. מערבבים קונפלור ומי ורדים בעזרת מזלג בקערה קטנה. בסיר בינוני מחממים מי קוקוס ונוזל קוקוס עד שמגיעים כמעט לרתיחה כ 5 דקות. מוסיפים את הקורנפלור המומס ומערבבים בעזרת מקציף ידני עד שהכול מסמיך. מורידים מהאש ומעבירים למרכז התבנית. מעבירים למקרר לפחות לשעה וחצי ועד 24 שעות. מקשטים בפיסטוקים קצוצים ומגישים לצד סירופ מלבי.
3.נשמר 3 ימים במקרר

המרכיבים

לבסיס
• 1 כוס קוקוס (100 גרם קוקוס)
• 1 חלבון
• 3 כפות סוכר
• 2 כפות סירופ מלבי או סירופ פטל ורוד
למילוי
• 1 קופסא קרם קוקוס (400 מ”ל)
• 1/2 קופסא נוזל קוקוס (200 מ”ל)
• 1/2 כוס סוכר (100 גר’)
• 5 כפות קורנפלור (כ 50 גרם)

• 3 כפות מי ורדים לקישוט והגשה
• 100 גר’ פיסטוק קלוף קלוי חתוך גס
• 1/2 כוס סירופ למלבי (אם רוצים)

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד