בלוג האוכל המומלץ michi

טארטים אישיים לפסח במילוי חלבה ושוקולד לבן

תבנית מאפינס
10-12 יחידות

טארט קוקוס, חלבה ושוקולד לבן

קוקוס, חלבה ושוקולד – שילוב מטריף וטעים.
מהקוקוס אני מכינה בסיס קל במיוחד להכנה.
תשכחו מבצק פריך עדין, עם הבסיס הזה לא מפספסים.
אין צורך לקרר את לרדד. הטארט נצמד בקלות לבסיס, תענוג.
טארט קוקוס שוקולד לבן

אופן ההכנה

1. מחממים את התנור ל 150 .משמנים את בסיס תבניות המאפינס. בקערה בינונית מערבבים בעזרת מזלג קוקוס, סוכר וחלבון עד שהקוקוס הופך לח ודבק מעט. מעבירים ככף וחצי מתערובת הקוקוס לשקע המאפינס ובעזרת הידיים מהדקים באופן שווה לבסיס ולדפנות. חוזרים על הפעולה בשאר השקעים.אופים 20 דקות או עד שמזהיב ומוציאים. מצננים בטמפרטורת החדר.
2. למלית השוקולד הלבן: בסיר בינוני מחממים יחד שוקולד לבן חתוך לקוביות ושמנת עד שכל הגושים נעלמים תוך כדי ערבוב במטרפה.
3. להרכבה: בבסיס הטארט מניחים כף שערות חלבה. יוצקים מעל לחלבה 2 כפות שוקולד. מצננים כ 10 דקות במקרר. מעטרים במעט חלבה מעל ומגישים.

טיפ ממיכל:

1. לגיוון: אפשר להשתמש בחלבה בטעמים (וניל, קפה ועוד….)
2. לגרסת הפרווה: מחליפים שמנת לשמנת צמחית ושוקולד לבן לשוקולד מריר.

המרכיבים

• 200 גר' קוקוס
• 2 חלבונים
• 1 כף סוכר

• למלית
• 200 גרם שוקולד לבן
• 1/2 מיכל שמנת מתוקה 125 מ"ל
• 150 גר' שערות חלבה

צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד