בלוג האוכל המומלץ michi

חצאי פלפלים אפויים במילוי גבינה

4 סועדים

מיני פלפלים במילוי גבינות

מנה מהירה במיוחד שהיא מנת רושם באירוח. צבעונית ועדינה, נפלאה מתפקדת כמנת פתיחה קטנה.

אישית פלפלים מיני צבעוניים נמצאים אצלי כדרך קבע במקרר.

המתיקות הנפלא שלהם עם מגיעה של גבינת עיזים יוצרים מנה הרמונית במיוחד.

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות). משמנים תבנית בשמן . מערבבים יחד גבינת שמנת , גבינת עיזים  , חלמון וטימין. מתבלים במלח ופלפל.
  2. מנקים את הפלפלים וחוצים לאורכם. מנקים את הפנים מהגרעינים הקטנים וממלאים  בכף מילוי או עד שמלא לגמרי. אופים בתנור 10-12 דקות או עד שמזהיב לגמרי.
  3. מגישים חם. נשמר כיומיים במקרר.

המרכיבים

  • 10 פלפלים קטנים צבעוניים (קטנים במיוחד)
  • 250 גר’ גבינת שמנת (1 חבילה)
  • 50 גר’ גבינת עיזים
  • 1 חלמון
  • ענף טימין טרי או חצי כפית טימין יבש
  • 2 כפות שמן זית להברשה
  • מלח ופלפל
צילום: דני לרנר
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד