בלוג האוכל המומלץ michi

חטיף טורטייה ממכר

ל 4 סועדים

חטיף טורטייה עם סלסת עגבניות חמה

תשכחו מחטיף צ’יפס ובמבה הערב ליד הטלוויזיה.
משולשי טורטייה הם החטיף הביתי הבא.
זה טריק נפלא .

חטיף להכנה ביתית – יותר טעים מפיצוחים.
חותכים טורטיות למשולשים קטנים. אופים בתנור חם עד שמזהיבות.
מוציאים ומגישים עם סלסה חמה בתוספת גבינה שנמסה.
נשנוש ביתי מטורף!!
חטיף טורטיה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות. חותכים את הטורטיות למשולשים מניחים על תבניות ומברישים בשמן משני הצדדים (אפשר לפזר מעט מלח). אופים כ 4-6  דקות או עד שמזהיב . משאירים תנור חם.
  2. מכניסים למעבד מזון את כל החומרים מלבד הגבינה וקוצצים דק. מטבלים במלח ופלפל. מעבירים לכלי חסין חום ומפזרים מעל מוצרלה ומחממים כ 8 דקות עד שרוטב העגבניות מתחמם והמוצרלה מזהיבה מעט.
  3. מגישים חם עם הטורטיות.

טיפ ממיכל:

להתמכרות סופית ולמי שלא שומר על הקלוריות:
במקום לאפות מטגנים את משולשי הטורטייה ב 1 ליטר שמן רגיל חם כ 3 דקות או עד שמזהיבות!

המרכיבים

  • 6-7 טורטיות (גודל רגיל)
  • 4 כפות שמן זית או שמן קנולה או תרסיס
  • 400 מ”ל עגבניות מרוסקות
  • 1 כף בזיליקום טרי
  • 1 שן שום
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • 4 כפות שמן זית

 

  • כ 100גרם מוצרלה מגוררת
  • מלח ופלפל
צילום: דני לרנר
סטיילינג: פסי ברניצקי
פורסם ב: שבועון לאישה
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד