בלוג האוכל המומלץ michi

חטיף גבינה ותפוחי אדמה

16-20 יחידות

חטיף צ'יפס גבינה ותפוחי אדמה

חטיף קרנצ'י נפלא מושלם לחנוכה (או לכל זמן שמתחשק לנשנש).
הרגשה מופלאה של לביבה דקה עם טעם מיוחד ופיקנטי של פרמזן מקורמל.
אין צורף לתבל, התיבול מגיע מהגבינה.
חטיף ביתי להכנה בכמה דקות בלבד.
חטיף ב3 מרכיבים ו2 עיקריים!!
ממש כל אחד יכול, להיט היסטרי לחג הקרוב.

חטיף גבינה ותפוח אדמה

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה 220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן. בקערה בינונית מערבבים גבינה תפוח אדמה וטימין. בוחרים קורצן עוגיות עגול בקוטר של כ 4 ס"מ. מעבירים עם כפית את התערובת למרכז הקורצן ומהדקים לנייר האפייה בעובי של 3 מ"מ בערך). אופים 4-6 דקות או עד שמזהיב. מוציאים וממתינים כ 5 דקות עד שמתקשה. מפרידים מהתבנית ומגישים.

 

 

טיפ ממיכל:

אפשר להכין את החטיף עם בטטה, גזר, קישואים ואפילו קולורבי – פשוט להחליף את תפוח האדמה

חטיף גבינה ותפוח אדמה

המרכיבים

  • 1 תפוח אדמה קלוף ומגורר גס (80 גרם)
  • 100 גרם גבינה פרמזן או קשקבל מגורר גס
  • עלים משני ענפי טימין או כפית טימין מיובש ואפשר גם אורגנו (אם רוצים)

 

  • 2 כפות שמן קנולה להברשה או תרסיס.

 

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד