בלוג האוכל המומלץ michi

חטיף בטטה ממכר

20-22 יחידות

חטיף בטטה וגבינה לחנוכה

חטיף "קראנץ" נפלא מושלם לחנוכה לגמרי ממכר.
2 מרכיבים בלבד בכמה דקות הכנה!!
גישה לגמרי חדשה ללביבה.
בטטה ופרמזן שילוב טעמים מושלם של מליחות ומתיקות נעמה.
מתאים בול לאירוח חגיגי בחג או נשנוש לצד הדלקת הנרות.
הרגשה מופלאה של לביבה דקה עם טעם מיוחד ופיקנטי של פרמזן מומס צרוב.
אין צורף לתבל, התיבול מגיע מהגבינה.
חטיף ביתי להכנה בכמה דקות בלבד.
ממש כל אחד יכול, להיט היסטרי אצלי בבית!!
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד!!

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום גבוה 210 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן. בקערה בינונית מערבבים גבינה ובטטה. בוחרים קורצן עוגיות עגוב בקוטר של כ 4 ס"מ. מעבירים עם כפית את התערובת למרכז הקורצן ומהדקים לנייר האפייה בעובי של 3 מ"מ בערך). אופים 6-8 דקות או עד שמזהיב. מוציאים וממתינים כ 5 דקות עד שמתקשה. מפרידים מהתבנית ומגישים.

טיפ ממיכל:

מתכון דומה לאוהבי תפוח אדמה בבלוג
l.michi.co.il/potatocheesech

המרכיבים

• 1 בטטה קטנה – בינונית מגוררת בפומפייה גסה (80-90 גרם) טרייה
• 150 גרם גבינה פרמזן מגוררת (אפשר מגורר גס או דק – שניהם עובדים)

• 2 כפות שמן קנולה להברשה או תרסיס.

צילום: מיכל לוי אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד