בלוג האוכל המומלץ michi

וינגרט בזיליקום תפוז

רוטב ל 3 סלטים בינונים

רוטב לסלט תפוז בזיליקום מעודן

וינגרט קסום במיוחד למי שוינגרט הקלאסי חמוץ לו מידי.
רוטב סודי לגיוון הסלטים שלכם!!
רוטב ארומטי וצבעוני במיוחד.
התפוז בוינגרט הזה נותן את מירב החמיצות ולכן הרוטב עדין במיוחד.
משהוא בשילוב של תפוז טרי ובזיליקום הופך אותו למתכון מנצח.
רוטב לסלט שפשוט יביא את סלטים שלכם למקום אחר ובטעם מיוחד ומרענן.
מומלץ בכל שילובי הירקות שאתם אוהבים אבל במיוחד נהדר עם ירקות שורש.
וינגרט בזיליקום תפוז

אופן ההכנה

1. במעבד מזון או בלנדר ידני מערבבים יחד את כל חומרי הוינגרט. מתבלים היטב במלח ופלפל .
2. חשוב לתבל במלח מעט יותר מהטעם הממוצע (קחו בחשבון שהוינגרט מתבל את הירקות). נשמר כשבועיים במקרר.

טיפ ממיכל:

סלט גזר, קולורבי וקישוא בתמונה
הצעה לסלט בינוני
• 1 קולורבי גדול קלוף וחתוך למקלות
• 1 גזר בינוני קלוף וחתוך למקלות
• 1 קישואים קטן חתוך למקלות
• 1 בצל סגול קטם קלוף וחתוך לפרוסות
• 4-5 מיני צנוניות חתוכות דק
• 50 גרם פקאנים חתוכים גס

מערבבים את הירקות עם 5-6 כפות מהרוטב.

וינגרט בזיליקום תפוז

המרכיבים

• לוינגרט תפוזים בזיליקום
• 1 צרור גדול עלי בזיליקום טריים 1 כוס גדולה
• 120 מ"ל תפוזים מיץ מתפוז אחד
• 1.5 כף חומץ בלסמי
• 2 כפות סילאן
• 100 מ"ל ליטר שמן זית (1/4 כוס)
• 100 מ"ל ליטר שמן קנולה (1/4 כוס)
• מלח ופלפל

צילום: נטע אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד