בלוג האוכל המומלץ michi

הום פרייז פטריות ממכר

3-4 סועדים

פטריות צרובות ברוטב הום פרייז

הום פרייז זה פשוט רוטב גאוני שלמשלב טעמים חזקים שתמיד מצליחים להרשים!!
הום פרייז עם פטריות צרובות הרבה יותר קל להכין מתפוחי אדמה הום פרייז.
מנת ירקות שהיא מעדן ועוברת לגמרי כמנה עיקרית צמחונית.
שילוב טעמי ההום פרייז ופטריות זה שילוב משמים.
אפשר לומר שזה אולי יותר ממכר מצ'יפס.
סרטון הדרכה עבורכם ממש כאן בעמוד!!

אופן ההכנה

1. בקערה בינונית מערבבים את כל מרכיבי הרוטב מלבד החמאה. מחממים מחבת פסים או מחבת רגיל ומטגנים את הפטריות שלמות כ 2-3 דקות מכל צד. במחבת קטנה נוספת מחממים את החמאה עד שנמסה לגמרי. מוסיפים את שאר חומרי הרוטב ומביאים יחד לרתיחה. מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
2. מומלץ להגיש חם.

טיפ ממיכל:

1. אפשר בהחלט להשתמש במתכון הזה לפטריות בגריל (פשוט להחליף מחבת לצריבה בגריל.9 – מורידים פטריות צרובות מהגריל ומערבבים עם רוטב הופ פרייז חם ומגישים.

המרכיבים

• 2 כפות חומץ בלסמי או 1 כף חומץ בלסמי מרוכז
• 3 כפות סויה
• 1 כף דבש או סילאן
• 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
• 40 גרם חמאה או מרגרינה או שמן קוקוס
• 500 גרם פטריות שמפניון טריות (אפשר גם שילוב של שמפניון ופורטבלו קטנות) – 2 סלסלות
• 2 כפות שמן זית

צילום: מיכל לוי אלחלל
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
גלילה לראש העמוד