בלוג האוכל המומלץ michi

גלילות פילה פורל במילוי תרד

4 סועדים

פילה פורל צרוב ומגולגל במילוי תרד

גלילת פורל במילוי תרד!
אוהבים דגים אך מפחדים ליבש אותם במחבת, זו בדיוק המנה עבורכם?
למנה כל כך מיוחדת חזות מורכבת, אך היא מהירה להכנה.
מתאימה למי שרוצה להרשים אורחים ללא מאמץ.
שימו לב למנה 5 מרכיבים בלבד.
גלילת פורל במילוי תרד

אופן ההכנה

1. מניחים את יחידות הפילה שהצד האפור שלהם פונה אלינו ומצפים אותם בעלי תרד ועלי פטרוזיליה. מגלגליים את הפורל לגלילה וקושרים בעזרת חוט או שמהדקים בעזרת קיסם לרוחב הגלילה. מתבלים במלח ופלפל. מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הגלילות כ 2 דקות מכל צד אפשרי. מוציאים מהמחבת את הגלילות. לאותה מחבת מוסיפים יין ומביאים לרתיחה. מחזירים את הגלילות ומבשלים כשתי דקות על אש גבוהה. מגישים חם.
2. מומלץ להגיש עם אפונה עדינה בניחוח חמאה

טיפ ממיכל:

אפונה עדינה בניחוח חמאה

המרכיבים
1/2 ק"ג אפונה עדינה (מוקפאת ומעט מופשרת)
2 כפות חמאה או מחמאה(40 גר')
1 ענף טימין מופרד לעלים
מלח ופלפל
1/4 כפית אגוז מוסקט

ההכנה
1. בסיר בינוני מחממים את האפונה הקפואה יחד עם החמאה והטימין על אש בינונית ומערבבים כל כמה דקות עד שהאפונה חמה לגמרי.
2. מתבלים במלח , פלפל ואגוז מוסקט.

המרכיבים

• 800 גר' פילה פורל ללא העור
• ½ ק"ג תרד עלי טריים
• 5 כפות שמן זית
• צרור פטרוזיליה טרייה
• 1 כוס יין לבן
• מלח ופלפל

צילום: דני לרנר
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד