בלוג האוכל המומלץ michi

באונטי

אינגליש קייק באורך כ 30 ס"מ
20-25 יחידות

פטיפור קוקוס ושוקולד

מעדן באונטי ביתי מהיר הכנה!
פטיפור ללא אפייה קר, שלגמרי משחזר את טעמי הבאונטי המדהימים.
מתכון בקלי קלות לאוהבי הקוקוס בשילוב עם שוקולד עדין.
ללא תבניות מסובכות , מכינים פשוט באינגליש קייק.
פטיפור באונטי

אופן ההכנה

1. מרפדים אינגליש קייק בנייר אפייה כולל בדפנות ועל מנת להדביק את הנייר משמנים מעט את התבנית. בסיר בינוני מבשלים יחד קוקוס וחלב מרוכז עד שכל הקוקוס לח ויציב. מבשלים יחד עד שהעיסה יציבה והחלב התאדה מעט והתייצב. כ 3-4 דקות. ממלאים את בסיס התבנית ומהדקים היטב באפן סימטרי ואחיד. מעבירים לצינון במקפיא.
2. בסיר קטן (או אמבט מים (קערה וסיר עם מים בתחתית הסיר מותאמים כך שהקערה לא תיגע במים והחימום יהיה עדין יותר) מחממים ביחד שוקולד ושמנת תוך כדי ערבוב איטי עד שכל הגושים נמסו. מוסיפים כפית שמן ומערבבים היטב. יוצקים באופן אחיד על מסת הקוקוס הקרה. מזיזים את התבנית כך ששכבת השוקולד תצפה לגמרי את שכבת הקוקוס. מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים. חותכים לקוביות בגודל 2*2 בערך.
3. מומלץ לשמור במקפיא חתוך ולהגיש קר.

טיפ ממיכל:

לתבנית 30*30 מומלץ להכפיל כמויות

המרכיבים

• 300 גר' קוקוס טחון
• 450 מ"ל חלב מרוכז
• 200 גר' שוקולד מריר
• 100 מ"ל שמנת מתוקה או שמנת לבישול (1/3 חבילה ו 2 כפות)
• 1 כפית שמן

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד