בלוג האוכל המומלץ michi

באונטי מופלא עם עוגיות אוראו

20-24 יחידות

פטיפור באונטי עם עוגיות אוראו

פטיפור חלבי לשבועות מהיר אלגנטי וקל במיוחד.
שלוש שכבות מושלמות בפטיפור אחד!
מעדן באונטי ביתי מהיר הכנה עם שכבת "קרנץ" עוגיות אוראו מופלאות ממש במרכז!
מתכון בקלי קלות לאוהבי הקוקוס בשילוב עם עוגיות אוראו ושוקולד עדין.
ההכנה ללא תבניות מסובכות , מכינים באינגליש קייק!!
את המתכון הזה ועוד מתכונים מדהימים לשבועות תוכלו למצוא בחוברת המתכונים שמחכה לכם בתוך מארז שלישיות עוגיות אוראו על המדפים בסופר.

בחוברת מלבד המתכונים שלי מתכונים עצרי נשימה של עם שרית נוביק המופלאה
www.misspetel.com/
פרסום בשיתוף
oreocake.co.il/
פטיפור באונטי ואוראו

אופן ההכנה

  1. מרפדים אינגליש קייק בנייר אפייה כולל בדפנות ועל מנת להדביק את הנייר משמנים מעט את התבנית. בסיר בינוני מבשלים תוך כדי ערבוב יחד קוקוס וחלב מרוכז עד שכל הקוקוס לח ויציב. מבשלים יחד עד שהעיסה יציבה והחלב התאדה מעט והתייצב. כ 3-4 דקות. ממלאים את בסיס התבנית ומהדקים היטב באפן סימטרי ואחיד. מעבירים לצינון במקפיא.
  2. במעבד מזון טוחנים בפולסים את עוגיות האוראו לפרורים בגודל בינוני(אפשר ידנית עם סכין).
  3. בסיר קטן מחממים ביחד שוקולד ושמנת תוך כדי ערבוב איטי עד שכל הגושים נמסו. מורידים מהאש ומשהים בטמפרטורת החדר.
  4. להרכבה: מפזרים את עוגיות האוראו ומהדקים מעט לקוקוס. יוצקים באופן אחיד על מסת הקוקוס הקרה את השוקולד המומס . מזיזים את התבנית כך ששכבת השוקולד תצפה לגמרי את שכבת הקוקוס. מעבירים למקפיא לפחות לשעתיים. חותכים לקוביות בגודל 2*2 בערך.
  5. מומלץ לשמור במקפיא חתוך ולהגיש קר.
פטיפור באונטי ואוראו

המרכיבים

  • 250 גר' קוקוס טחון
  • 400 מ"ל חלב מרוכז (1 פחית)
  • 100 גרם עוגיות אוראו
  • 200 גר' שוקולד מריר מילקה דרק
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה או שמנת לבישול (1/3 חבילה ו 2 כפות)
צילום: דני לרנר
סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד