בלוג האוכל המומלץ michi

אנטי פסטי כרוב בשני צבעים

ל2 תבניות תנור

אנטי פסטי כרוב עם דבש וחרדל

האנטיפסטי הכי קל להכנה שיש בניחוח חרדל ודבש.
בגרסה צבעונית באדיבות הטבע!!
הגרסה האפויה של הכרוב היא מעדן שהפך פופולרי לאחרונה לשמחתי.
היא הופכת מענגת במיוחד עם תוספת משרה מתוק ופיקנטי.

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים.
  2. הרוטב: שמים בקערה קטנה את כל מרכיביו ומערבבים.
  3. חוצים את הכרוב, מסלקים את הליבה וחותכים כל חצי ל 4-6 חלקים מסדרים את פלחי הכרוב בתבנית ומברישים היטב במחצית מהרוטב. מפזרים מעט מלח ופלפל.
  4. אופים 22-18 דקות, עד שפלחי הכרוב מזהיבים. מברישים אותם ברוטב שנותר מגישים חם או גם קר.

טיפ ממיכל:

אפשר להכין גם בצבע אחד כמובן

אנטי פסטי כרוב בשני צבעים

המרכיבים

  • 2 יחידות כרוב קטן, לבן וסגול
  • 2 כפות שמן קנולה לשימון נייר האפייה

 

  • לרוטב
  • 5 כפות שמן זית
  • 3-4 כפות חרדל, רצוי עם גרגרים
  • 3 כפות דבש או סילאן
  • 1 כפית פפריקה
  • מלח, פלפל שחור
צילום: דני לרנר
סטיילינג: נועה קנריק
פורסם ב: שבועון לאישה
גלילה לראש העמוד