בלוג האוכל המומלץ michi

אוזני המן פילו במילוי מופלא של תמרים ושקדים

20 יחידות

אוזני המן פילו במילוי תמרים נפלא

אוזני המן במינימום זמן הכנה והכי קרנצ'ים ששיש!!
פטנט: אין צורך לקרר בצק והמילוי מוכן בערבוב קל.
אלה מעדנים לחג שמומלץ לאכול באותו יום.
הבצק עדין בטעם מופלא של חמאה והמילית מקבלת כאן את הבמה.
לאוהבי אוזני המן מיוחדים ומהירים במיוחד.

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות. בקערה בינונית מערבבים ממרח תמרים, שקדים, קורנפלור ומי ורדים. עד שנוצר מילוי יציב ואחיד.
2. לעלי הפילו :מברישים 3 עלי פילו במעט חמאה או מרגרינה ומניחים יחד. קורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס"מ משני הבצקים. מניחים במרכז של עיגול כף גדושה של מילוי ומקפלים למרכז על מנת ליצור משולש. ממשיכים עד שנגמר הבצק מעבירים לתבנית ומורחים שוב בחמאה. אופים כ 15דקות או עד שהבצק מזהיב. מצננים בטמפרטורת החדר.
3. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. מומלץ לחמם מעט לפני הגשה.

טיפ ממיכל:

למי שפחות אוהב תמרים אפשר בהחלט להחליף בכ 300 מ"ל ממרח שוקולד שאוהבים.

המרכיבים

• 1/2 חבילה דפי פילו (300 גר' –8 דפים)
• 100 גר' חמאה או מרגרינה מומסת או ביצה להברשה
• 250 גר' גביע ממרח תמרים
• 100 גרם שקדים טחונים
• 1 כף קורנפלור
• 1 כפית מי זהר או מי ורדים (אם רוצים)

• לקישוט
• 3 כפות אבקת סוכר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גלילה לראש העמוד