מיכל לוי אלחלל - הסיפור האמיתי
המטבח הוא המקצוע שלי כבר 25 שנה.
מגיל צעיר אני אוהבת ומנסה במטבח והפכתי את האהבה שלי למקצוע.
הייתה לי הזדמנות ללמוד בחו"ל בתקופה שמעט מאוד אנשים פרצו את גבולות הארץ במקצוע שלי וזו הייתה זכות וחוויה מדהימה.
בגיל 23 למדתי בישול בבוסטון בבית ספר מקסים בקיימברידג' "Cambridge school of culinary arts" מקום שהיה חממה עבורי ונוהל ע"י שפית אמריקאית בעלת שורשים איטלקיים ואהבה אין סופית למטבח האיטלקי והעולמי.
כמה שנים לאחר מכן השלמתי את לימוד בבית הספר לבישול שבמלון "Ritz" בפריס.
החוויה חד פעמית שהייתה לי הזכות לעבור וללמוד מהשפים הטובים ביותר.
המשכתי בסוף הלימודים לעבוד כמתמחה במטבחי המלון.
שם התאהבתי במיוחד בקונדיטוריה.
חזרתי לארץ ופתחתי קייטרינג חלבי "קייטרינג דואט" את הקייטרינג אני מנהלת כבר מעל 20 שנה יחד עם שותפה מופלאה – סוניה כהן. הקייטרינג הוא כמובן ישראלי עם שורשים וטכניקה צרפתית.
במהלך השנים האלו אני כותבת קבועה במגזין לאישה והוצאתי לאור שלושה ספרי בישול "עוגיות ועוד" , "בישול ב 4 מרכיבים" ו"הממולאים שלי". בנוסף אני כותבת מתכונים ויועצת לחברות מזון .
הכי חשוב: אני אימא ל 3 בנות מקסימות. הבנות שלי מבשלות מגיל צעיר והמטבח שלנו בבית מאוד פעיל ושמח וכמו בהרבה בתים הוא מרכז הבית.
ההשפעה הצרפתית והאיטלקית על הבישול היא אדירה, אבל אי אפשר לשכוח את בית אימא ההשפעה של הבית על המתכונים שלי. נולדתי בגרמניה לאימא גרמנייה ואב ישראלי (בן של "יקים"). במתכונים שלי משולבים אלמנטים מהמטבחים האוסטרי והגרמני (הרבה שטרויזל, שמרים , כופתאות וכמובן מנת הדגל אצלי בקייטרינג ה"שפצ'לה")
הבלוג הוא הקול האישי שלי והחוויה שלי במטבח.
אני מכינה ומאכילה אלפי אורחים בשנה באירועים ורוצה להעביר מהידע והניסיון שלי. זה מקצוע מדהים שעל אף שאני במרכזו כל כך הרבה זמן אני כל הזמן לומד ומתפתחת.
גילוי ולימוד מתכונים חדשים זו התשוקה שלי גם היום.
אני רוצה לחלוק איתכם את כל הסודות והטיפים הקטנים המקלים את עבודת המטבח והכי חשוב להעביר מתכונים מדויקים שיצליחו.
אני רוצה להעביר את האהבה שלי למטבח אליכם.