בלוג האוכל המומלץ michi

קרם ברולה של מקצוענים

5-7 בתבניות אישיות תלוי בגודל

קרם ברולה קלאסי מושלם

כל הטיפים לקרם ברולה מושלם.
מתכון שלב אחר שלב להצלחה בטוחה.
טיפ חשוב שלמדתי מקונדיטורית אוסטרית: לאפות אותם בטבולים כמעט לגמרי במים ובמעלות הכי נמוכות אפשר.

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמנת עם כף סוכר מתוך חצי הכוס ומקל וניל ( פנים המקל והמקל עצמו). מביאים לרתיחה קלה ומורידים מהאש.
  2. בקערה בינונית טורפים קלות חלמונים וסוכר. מסננים מעל את השמנת החמימה. ומערבבים.מחממים תנור ל 130 מעלות טורבו או 140 מעלות רגילות. מכינים תבנית עם שוליים גבוהים בגודל במתאים לתבניות האישיות.
  3. יוצקים את הבחילה לכלים עד 3/4 מהגובה. מעבירים לתנור וממלאים את התבנית במים עד ל 3/4 גובה הכלי.
  4. אופים כ 70 דקות או עד שהבלילה יציבה כשמשקשקים מעט את התבניית. מעבירים למקרר ומצננים לגמרי לפחות 5 שעות.
  5. מצפים כל קרם בכפית גדושה סוכר באופן אחיד (להקפיד על שכבה דקה). בעזרת מבער מחממים את הסוכר עד שמתקרמל ( מדליקים את המבער עם להבה נמוכה ובזהירות).מגישים קר.

המרכיבים

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה ( 500 מ״ל)
  • 6 חלמונים
  • חצי כוס סוכר ( 100 גרם)
  • 1מקל וניל חצוי ( או 1 כף תמצית איכותית)
  • להכין מסננת
  • 1/4 כוס סוכר לברולה
גלילה לראש העמוד