אגרול דפי אורז אפוי
8-10 יחידות
אגרול עוף וירקות אפוי מדפי אורז
אגרול אפוי מהיר במילוי עוף וירקות.
מנה קיצית אהובה במיוחד.
מתכון מאזן וסופר טעים.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
מנה קיצית אהובה במיוחד.
מתכון מאזן וסופר טעים.
סרטון הכנה ממש כאן בעמוד.
אופן ההכנה
- למילוי: במעבד מזון קוצצים יחד כוסברה, שום, פלפל ירוק וחזה עוף עד שקצוץ לגמרי. מעבירים לקערה בינונית מוסיפים גזר, כרוב, ג׳ינגר וסויה ומערבבים היטב. מעבירים למקרר מכוסה עד לשימוש.
- מחממים תנור ל 220 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מרטיבים דף אורז כ 10 שניות מתחת לברז היטב .מניחים דף אורז אחד רטוב על משטח עבודה. מניחים בקצה אחד 2 כפות מהמילוי. מקפלים את השולים ומגלגלים לגלילה סגורה ומהודקת. ממשיכים עד שהמילוי נגמר. מניחים על תבנית ומברישים בשמן – אפשר שמן שומשום לניחוח אסייתי.
- אופים 20-25 דקות. מגישים כמו נאנס עם עם חסה, עשבי תיבול טריים ורטבים שאוהבים
המרכיבים
לבצק
- 1 חבילה דפי אורז מרובעים או עגולים
למלית
- 500 גרם חזה עוף שלם חתוך לקוביות גדולות
- 1 גזר מגורר
- 1/2 כוס כרוב מגורר דק
- 1/2 כוס עלי כוסברה טריים
- 1 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות
- 1 כף ג’ינג׳ר טרי מגורר
- 2שיני שום
- 1 כף סויה
- להברשה: ספרי שמן או שמן רגיל
- להגשה: טריאקי, עלי חסה פריכה, צ׳ילי אדום טרי חתוך דק, נענע וכוסברה