אוזני המן פילו במילוי מופלא של תמרים ושקדים
20 יחידות
אוזני המן פילו במילוי תמרים נפלא
אוזני המן במינימום זמן הכנה והכי קרנצ'ים ששיש!!
פטנט: אין צורך לקרר בצק והמילוי מוכן בערבוב קל.
אלה מעדנים לחג שמומלץ לאכול באותו יום.
הבצק עדין בטעם מופלא של חמאה והמילית מקבלת כאן את הבמה.
לאוהבי אוזני המן מיוחדים ומהירים במיוחד.
פטנט: אין צורך לקרר בצק והמילוי מוכן בערבוב קל.
אלה מעדנים לחג שמומלץ לאכול באותו יום.
הבצק עדין בטעם מופלא של חמאה והמילית מקבלת כאן את הבמה.
לאוהבי אוזני המן מיוחדים ומהירים במיוחד.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה 190 מעלות. בקערה בינונית מערבבים ממרח תמרים, שקדים, קורנפלור ומי ורדים. עד שנוצר מילוי יציב ואחיד.
2. לעלי הפילו :מברישים 3 עלי פילו במעט חמאה או מרגרינה ומניחים יחד. קורצים עיגולים בקוטר של כ 6 ס"מ משני הבצקים. מניחים במרכז של עיגול כף גדושה של מילוי ומקפלים למרכז על מנת ליצור משולש. ממשיכים עד שנגמר הבצק מעבירים לתבנית ומורחים שוב בחמאה. אופים כ 15דקות או עד שהבצק מזהיב. מצננים בטמפרטורת החדר.
3. לפזר אבקת סוכר ולהגיש. מומלץ לחמם מעט לפני הגשה.
טיפ ממיכל:
למי שפחות אוהב תמרים אפשר בהחלט להחליף בכ 300 מ"ל ממרח שוקולד שאוהבים.