בלוג האוכל המומלץ michi

חטיף גבינה ותפוחי אדמה

16-20 יחידות

חטיף צ'יפס גבינה ותפוחי אדמה

חטיף קרנצ'י נפלא מושלם לחנוכה (או לכל זמן שמתחשק לנשנש).
הרגשה מופלאה של לביבה דקה עם טעם מיוחד ופיקנטי של פרמזן מקורמל.
אין צורף לתבל, התיבול מגיע מהגבינה.
חטיף ביתי להכנה בכמה דקות בלבד.
חטיף ב3 מרכיבים ו2 עיקריים!!
ממש כל אחד יכול, להיט היסטרי לחג .
סרטון הכנה אצלי באינסטרגם https://l.michi.co.il/reelpotatosnack


אופן ההכנה

סרטון הדגמה קצר באינסטגרם שלי

  1. מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן. בקערה בינונית מערבבים גבינה תפוח אדמה וטימין. בוחרים קורצן עוגיות עגול בקוטר של כ 4 ס"מ. מעבירים עם כפית את התערובת למרכז הקורצן ומהדקים לנייר האפייה בעובי של 3 מ"מ בערך). אופים 6-10 דקות או עד שמזהיב. מוציאים וממתינים כ 5 דקות עד שמתקשה. מפרידים מהתבנית ומגישים.

 

 

טיפ ממיכל:

1. אפשר להכין בלי טימין כמובן.
2. זמן האפייה בתנור תלוי בעובי החטיף.
3. בגרור גס זה יצא טיפה פחות קריספי ובגרור דק יותר קריספי.
4. הגבינה כאן היא קובעת את הקריספיות. ככל שיש יותר גבינה כך התוצאה הסופית יותר קרנצ'ית

חטיף גבינה ותפוח אדמה

המרכיבים

  • 1 תפוח אדמה קלוף ומגורר (80 גרם)
  • 100 גרם גבינה פרמזן או קשקבל מגורר
  • עלים משני ענפי טימין או כפית טימין מיובש ואפשר גם אורגנו (אם רוצים)

 

  • 2 כפות שמן קנולה להברשה או תרסיס.

 

גלילה לראש העמוד